Oma kuva
Nimi: konez
Sijainti: Japan

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Osa "hotellin" asukkaista..
Aurinko polttaa nain etelässä.. Nahkat palaneet jo tuskaa... tämä kolmas kaveri on hankkinu vähän pohja rusketusta
Yksi syy minkä takia olisin voinut viipyä Okinawalla viela kauemminkin :)

Nyt ollaan oltu jo 2paivaa Okinawalla. Tanaan on satanut koko paivan vetta. Tanaan saatiin vaihdettua kamppa rannan viereen, jospa tassa viela joku paiva ehtisi uimaan. Muina paivina on ollut lamminta, Osakassa oli yon alin lampotila 26-28C. Paivalla semmoset 31C. Nyt vahan viileampaa kun sataa. Ehdin kaymaan Osakassa treeneissakin..

Okinawasta lisaa...
Naha vaikutti aika turistipaikalle, kun paikassa on vaan pelkkia turistikojuja. Nyt ollaan pohjoisemmassa rannan tuntumassa Chatan nimisessa kaupungissa. Harmi vaan etta taas sataa. Army jenkkeja taalla on asuu aika paljon, kun taalla Chatanin lahella on niiden tukikohtakin edelleen... Ihmiset ei ehka arvosta taalla olevia lansimaalaisia ihmisia, niin paljon kun luulevat jenkeiksi. Taksikuski kylla sanoi, etta ihmiset on ok, mutta tukikohta sais lahtea.
Taa meidan asumispaikka on jalleen kerran 8 hengen yhteinen makuutila. Paikassa on meidan lisaksi joku 10 japanilaista. Katto vahan vuotaa mutta onneksi ei minun sangyn kohdalla =)

Viimein loydettiin rantakin ja palettiin kivasti yhden paivan rannalla vieton jalkeen. Lentokoneita lentaa todella usein taalla(normikoneita ja jenkkiarmeijan kalustoa), ei muutosta siis Tokiossa junat taalla lentokoneet. Kitamissa on sentaan rauhallista :)
Tama paikka on kunnon jenkkikaupunki, kaikki ihmiset esim. ravintoloissa puhuvat yleensa ensiksi englantia. Paikka on kaikesta huolimatta todella leppoisa, kunpa vaan saisi olla taalla pitempaan(ranta noin minuutin kavelyn paassa). Noh lennot takas paasaarelle varattu 14.9 :/
Kaippa sita Kobesta ja Kiotostakin jotain katseltavaa loytyy.

Tuli maistettua muutamaa Okinawan herkkua- Elikka Kaarmeviinaa ja dragonfruittia http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_fruit
molemmat oli hyvaa =)