Oma kuva
Nimi: konez
Sijainti: Japan

maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Tokyo Domen edustalla
Vaatemuotia Harajukussa
Geishoja Kioton Gionissa Kultainen Paviljonki



Kiotossa viivyttiin 4 paivaa, jossa kierreltiin ympari kiinnostavimmat temppelit ja Nijon linna. Temppeleista parhaiten mieleen jai Kultainen paviljonki ja Gyomizutera. Gyomizu sijaitsee vuoren paalla ja on ehka hienoin tai ainakin isoin temppeli, jonka olen nahnyt. Lisaksi kiersimme vanhassa kaupungissa Gionissa, josta koetimme bongata geishoja ja maikoja. Muutama kaveli vastaan...kuvia tuli rapsittya.

Nyt ollaan jo Tokiossa. Kaytiin kattomassa Keisarin palatsia, tosin sisalle asti ei jostain syysta paassyt . Siispa tyydyimme kuvaamaan palatsia ja palatsin ovella seisovia vartioita polttavan kuumassa auringossa. Alue oli kylla laaja pelkastaan pihalla kiertelyyn...
Lisaksi ollaan kayty katselemassa Harajukua, jossa nakyy paljon cosplay porukkaa. Hienoja asuja siis tyypeilla ylla. Nahtiin tyttojen lisaksi myos rockabilly aijia tanssimassa. Paikassa oli myos bandeja kaduilla soittelemassa ja lauleskelemassa. Loydettiin myos Toyotan formula mesta, jossa oli myos kuski paikalla. Elikka nahtiin Jarno Trulli ilmielavana haastattelussa.